Kevyempi avocadopasta spelttipastalla

Kaikki varmaankin tuntevat tämän kuuluisan avocadopastan reseptin. Koska tosiaan tässä on yritetty vähän hioa ruokavaliota kevyemmäksi, muokkasin reseptiä siten että käytin pastana täysjyväspelttipastaa ja lisäsin joukkoon höyrytettyä parsakaalia ja paistettuja broilerin sisäfileitä. Käytin myös oliiviöljyä ja juustoa (pelkästään parmesania) hiukan vähemmän kuin alkuperäisessä ohjeessa neuvotaan. Ainiin ja basilikan korvasin rucolalla, koska sitä oli valmiina jääkaapissa. Hyvää tuli silti. Yksi vuotiaan poikani sanoin tämä oli "namnam". Alkuperäisen reseptin voi kurkata lisäämästäni linkistä. En ala sitä tähän nyt kirjoittamaan ylös.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paistettua nyljettyä ahventa

Yön yli leivinuunissa nukkunutta porsaan potkaa

Kipparikallen jalanjäljillä, pinaattikeitto